Név:
Cím:
E-mail:
Hiba!
Regisztráció
Kérjük, az alábbi adatok megadásával regisztráld magad portálunkon, hogy elérhesd a portál minden funkcióját (pl. apróhirdetéseket adhass fel vagy elmondd véleményedet a fórumokon)!
Kérünk, hogy regisztrációd során olyan nevet adj meg, amelyet használni tudunk, amennyiben Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri játékunkat.
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Jelszó ismét*:
Teljes név*:
Email*:
Irányítószám:
Cím:
Telefonszám:
Belépés
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Elfelejtett jelszó
Email*:
JELENLEG 336 TELEPÜLÉSEN 4337 SPORTKLUB ADATAIT TALÁLOD MEG NÁLUNK!
Ma Judit napja van!
Min. 14 ºC
Max. 20 ºC
Gyorskereső
Kulcsszó
Keress sportklubot!
Sportág
Település
0 TÉTEL
Infó

Sportkapu.hu - Vásárlási és Szállítási feltételek

1. Tájékoztató adatok:

www.sportkapu.hu - Mozgásba hozunk tulajdonosa: ID-PentaCom Marketing Tanácsadó és Internet Fejlesztő Kft.
Székhely: 1116 Budapest, Sztregova utca 22-28.
Telephely: 1063 Budapest, Bajnok u. 13.
Képviseletében eljár: Losonczi Balázs ügyvezető igazgató
Telefon: +36 1 788 1337
Fax: +36 1 788 3271
Mobil: +36 20 244 7224
E-mail cím: info@sportkapu.hu
Adószám: 12631667-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-695855
Cégjegyzéket vezeti: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

2. Vásárlási és szállítási feltételek létrejötte és hatálya:

Jelen Vásárlási és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása a bérlet/szolgáltatás igénybevételének előfeltétele.

A Sportkapu.hu semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A név, cím, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell tölteni, e nélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Szállító a regisztrációkor megadott személyes adatokat tárolja, így azok a további vásárlásokkor automatikusan megjelennek. A kiállított számlán található adatok utólag nem változtathatóak.

A Sportkapu.hu fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállítási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Vásárlási és Szállítási feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Vásárlási és Szállítási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a bérletet/szolgáltatást a Sportkapu.hu biztosítja.

3. Regisztráció:

A Sportkapu.hu oldalon a bérlet/szolgáltatás vásárlást regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok helyessége bármikor ellenőrizhető és módosítható jóváhagyás előtt.

A Sportkapu.hu a megadott adatok tárolására, archiválására és kezelésére az ID-Pentacom Kft-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki és szerverein biztonságosan tárolja.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Sportkapu.hu a következő adatokat rögzíti a Megrendelőről: a Megrendelő azonosításához szükséges adatok, mint a Megrendelő felhasználói neve, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a sportkapu.hu a következő adatokat bocsátja a szállító cég (Magyar Posta Zrt.) megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A regisztráció törlését a Megrendelő az info@sportkapu.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán (+36 1 788 1337) kérheti.

4. A rendelés menete:

A Sportkapu.hu böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez és kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. A Sportkapu.hu bérlet/szolgáltatás értékesítés mellett megjelentetett árak bruttó árak, melyek már az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Az árak egy darab termékre vonatkoznak.

Vásárláskor megjelenik virtuális kosarának részletes tartalma és annak aktuális értéke. Minden termék, amit betett a kosarába addig marad ott, amíg ki nem törli belőle vagy meg nem rendeli. Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti, módosíthatja vagy megrendelheti.

Kosara tartalmának ellenőrzése után, kattintson a 'Pénztár' gombra. A rendeléshez szükséges további adatok az '1'-es ablakban:

 • Személyes adatok
 • Számlázási adatok

Helyes kitöltés esetén a 'Tovább' gombra kattintva tud a '2'-es ablakhoz jutni, ahol eldöntheti a szállítás módját. Ha az '1'-es ablak kitöltésekor a rendszer hibát észlel, nem engedi a tovább haladást '2'-es gombra és egy felugró ablakban tájékoztatja Vásárlót a hibáról. Szállítási módok:

 • Házhozszállítás
 • E-voucher

Kiválasztást követően ezen a '2'-es oldalon marad a Vásárló és egy alsó ablak nyílik fel, melyen fizetési módot választhatja ki a Vásárló:

 • Utánvétel
 • Banki utalás

A 'Tovább' gombra kattintva az utolsó '3'-as ablakhoz kerül a Vásárló, ahol a Vásárlás ellenőrzése és jóváhagyása történik meg. Hiba észlelése esetén Sportkapu.hu lehetőséget biztosít a megadott adatok módosítására, melyet a 'Vissza' gombbal tehet meg a Vásárló.

Amennyiben minden adatot helytállónak ítél, úgy a 'Jóváhagyás' gombra kattintva a visszaigazoló oldalra, egyúttal a vásárlás sikeres befejezésére ér a Vásárló. Ekkor a Sportkapu.hu rendszere a megadott e-mail címre egy visszaigazoló mailt küld. Banki átutalásos konstrukció választása esetén itt látható a Sportkapu.hu számlaszáma, melyre a Vásárló az utalást végrehajthatja.

5. Házhozszállítás:

Megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.

Az utánvételes házhozszállítás díja: bruttó 1.640 Ft

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.

Ha a rendelés (utalás esetén a teljes összeg) munkanapon érkezik be, a szállítás/e-mailben küldés (e-voucher esetén) 72 órán belül megtörténik, munkanapon. Nem munkanapon történő megrendelést az első munkanaptól számított 72 órán belül kiszállítjuk/megküldjük e-mailben (e-voucher esetén), szintén munkanapon.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Sportkapu.hu haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mail útján a további egyeztetés érdekében. A terméket a Magyar Posta Zrt. segítségével, utánvétellel szállítjuk házhoz.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjanak meg kiszállítási címként!

Amennyiben a Posta munkatársa az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a küldeményről értesítést hagy. Amennyiben az árut nem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a Sportkapu.hu-hoz. Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a termékről felbontás után a Posta munkatársa jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a Posta munkatársa által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

Fontos: Az utánvétellel történő voucher kiszállítást követően Megrendelő a szolgáltatást csak azután veheti igénybe, miután annak ellenértéke megérkezett a Sportkapu.hu címére!

6. A Megrendelő jogai és kötelezettségei:

Megrendelő jogosult a megrendelés után, de még a kiszállítást megelőző 24 órában a vásárlástól elállni. Ezen szándékát köteles e-mailben az info@sportkapu.hu e-mail címen jelezni.

Megrendelőnek 8 napig jogában áll a megrendelt terméket/szolgáltatást (voucher) a Sportkapu.hu részére hiánytalanul az eredeti csomagolásban visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Megrendelő a csomagot átvette. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. Az elállásra vonatkozó igényét Megrendelő köteles e-mailben az info@sportkapu.hu e-mail címre írásban jelezni. A Sportkapu.hu köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, valamint a termék visszajuttatási költségeire, melyeket a Megrendelőnek kell viselnie.

7. Jótállás és termék/szolgáltatás (voucher) garancia:

A Sportkapu.hu jótáll azért, hogy az általa vagy alvállalkozói által a Vásárlási és Szállítási Feltételek keretén belül szállított termék/szolgáltatás (voucher) szerződésben meghatározott tulajdonságokkal rendelkezik. A Sportkapu.hu felelős ezen tájékoztatásbeli kötelezettségének valótlanságából eredő meghibásodásokért is. A Sportkapu.hu felelős azért, hogy a garanciális feltételekben meghatározott szavatossági, illetve jótállási kötelezettségeit késedelem nélkül a saját költségére orvosolja.


8. Felelősségkorlátozás:

A Sportkapu.hu-n keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A Sportkapu.hu nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

 • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
 • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
 • az információtovábbítási késedelemből adódó,
 • vírusok okozta,
 • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
 • vonal, vagy rendszerhibából adódó,
 • a beszállítótól származó téves információkból eredő károkért.

9. Egyéb:

Az itt nem szabályozott kérdésekben különösen, de nem kizárólagosan a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, Ektv. valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

Jó vásárlást és kellemes sportolást kívánunk!Kérdése van, vagy hirdetést szeretne elhelyezni az oldalon? Keressen meg minket az alábbi elérhetőségeken!
A site-ot kiadja és üzemelteti:
ID-PentaCom Kft.
Cím: 1116 Budapest, Sztregova utca 22-28.
Telefon: (1) 788 1337
Fax: (1) 788 3271
E-mail: info (kukac) pentacom (pont) hu
Web: http://www.pentacom.hu
Sportkapu.hu Szerkesztőség
Cím: 1063 Budapest, Bajnok u. 13.
Telefon: (1) 788 1337; (20) 244 7224
Fax: (1) 788 3271
E-mail: info (kukac) sportkapu (pont) hu
Web: http://www.sportkapu.hu

Keresés
Keresett kifejezés:
Térképes kereső
Terület:
Tevékenység:

Sportklub kereső
Sportág:
Megye:

Szerkesztőség: (1) 788-1337 | Fax: (1) 788-3271
info@pentacom.hu
Copyright © 2001-2018 Sportkapu.hu. Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi irányelvek