Név:
Cím:
E-mail:
Hiba!
Regisztráció
Kérjük, az alábbi adatok megadásával regisztráld magad portálunkon, hogy elérhesd a portál minden funkcióját (pl. apróhirdetéseket adhass fel vagy elmondd véleményedet a fórumokon)!
Kérünk, hogy regisztrációd során olyan nevet adj meg, amelyet használni tudunk, amennyiben Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri játékunkat.
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Jelszó ismét*:
Teljes név*:
Email*:
Irányítószám:
Cím:
Telefonszám:
Belépés
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Elfelejtett jelszó
Email*:
JELENLEG 336 TELEPÜLÉSEN 4102 SPORTKLUB ADATAIT TALÁLOD MEG NÁLUNK!
Ma Dezső napja van!
Min. 13 ºC
Max. 25 ºC
Gyorskereső
Kulcsszó
Keress sportklubot!
Sportág
Település
0 TÉTEL
Hírek archívum

Kor-No Mozgásstúdió
A mozgásstúdió számos egyéb tevékenysége és szolgáltatása mellett figyelmedbe ajánljuk az INTIM TORNÁT, a gátizmok gyógytornája tanfolyamot és a rövidített változatot tartalmazó DVD-t is. A tanfolyamok csak nők részére, kéthetente indulnak hétvégén, szombaton 14.00-18.00 óráig, melynek kiegészítéseként ajánlott további 5-6 óra gyakorló órán való részvétel is. Igény szerint, egyéni foglalkozás keretében is van lehetőség az intimtornát megtanulni! Szeretettel várnak minden hölgyet, kor- és testsúlyhatár nélkül!

SPORTKAPU | 2009-03-19
Március a NŐK hónapja!
Március a NŐK hónapja a Danubius Health Spa Resort Margitsziget Premier Fitness és wellness részlegén! Ha egy időben ketten csúcsidős havi bérletet váltotok, 50 % kedvezményt kaptok a bérletek árából! Az akció március 31-ig érvényes. Kattints tovább és olvasd el a részleteket, majd a klub honlapját is látogasd meg!

SPORTKAPU | 2009-03-18
Gyermekjóga oktatás!
A Római Női Fitnessben minden páros héten kedden, 16.00-16.45-ig gyerekeknek tart játékos jóga foglalkozást Csíki Mariann óvónő, gyermekjóga-oktató, aki a témában már könyvet is publikált. Szeretettel várják a gyerekeket 4 éves kortól 12 éves korig. Részletekről a recepción lehet érdeklődni. Ha többet szeretnél megtudni a teremről, érdekelnek a szolgáltatások, az árak, vagy megnéznéd az órarendet, kattints tovább a honlapjukra!

SPORTKAPU | 2009-03-17
Miért pont a fallabda?!
Szeretnél sportolni, de kevés az időd? Szeretnél fogyni, de unod a fogyókúrákat? Próbáld ki a fallabdázást, a 21. század sportját! Miért egyre népszerűbb a fallabda? Már heti 1 óra játék kitűnő kondícióban tart, évszaktól függetlenül, télen-nyáron játszható, csak 2 fő kell a játékhoz. Egész nap játszható, reggel, ebédidőben, akár éjféltől is. Érdekel a fallabdázás, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Nincs felszerelésed, és nem ismered a szabályokat? Esetleg még partnered sincs? Minden kérdésedre választ kapsz az RSC weboldalán...

SPORTKAPU | 2009-03-17
Hírek az Ideálból!
Ezentúl az Ideál Női Mozgásstúdióban a kombinált bérleteknél nem határozzák meg, hogy hány alkalmat tornáztok, cardióztok, illetve kondiztok. Mindenki szabadon döntheti el az arányokat! Az ajánlat 2009. március 15-től érvényes! Náluk a kitartásodért jutalom is jár: ha megszakítás nélkül 3 hónapig rendszeresen tornázol érvényes bérlettel, a negyediket 20 % kedvezménnyel kapod! További jó hír, hogy minden bérlet ára magában foglalja az infraszauna ingyenes használatát!

SPORTKAPU | 2009-03-16
Vár a Gellért Fitness Stúdió!
MEGNYÍLT A MEGÚJULT Gellért Fitness Stúdió és változatlan árakkal várja régi és új vendégeit! Ha van havi bérleted, válts mellé szauna bérletet a felnőtt bérlet 50%-áért! A SZOMBATI AEROBIC AKCIÓT is érdemes kipróbálni: vidd magaddal barátodat/barátnődet a szombaton 11 órakor kezdődő ALAKFORMÁLÓ órára és 1 napijeggyel, vagy bérletegységgel ketten tornázhattok!

SPORTKAPU | 2009-03-16
Minden egy helyen!
A XVIII. kerületi Wellness Fitnessben 700 négyzetméteren, kedvező árakon találsz meg mindent, amire szükséged lehet: body building, fitness, aerobic, személyre szabott edzésterv, igény szerint személyi edző, kardio gépek, latin táncok, masszázs, szolárium, SPA méregtelenítés, infrakabin, cellulit kezelés, sókamra. Mindez kedvező árakon, kora reggeltől késő estig! A 11 alkalmas, 5 hétig érvényes bérlet még mindig csak 6550 Ft; az ár tartalmazza a fitness és aerobik órákon való részvételt, valamint a szauna, sókamra INGYENES használatát.

SPORTKAPU | 2009-03-13
Hastánc Parvatival!
MEGLEPETÉS! Ha nem tudtad kipróbálni a hastáncot a megújult Tavasz Fitness nyílt napján, akkor március 21-én (szombaton) 12.30-tól egy bemutató óra keretében lehetőséged lesz megismerni ezt a mozgásformát! Ha megtetszik amit tapasztalsz, több órán is részt vehetsz, mivel a hastáncoktatás kurzusonként működik. Az órák szombatonként lesznek megtartva, 12.30-13.30-ig. Az első óra március 28-án lesz, várnak szeretettel. Részletekért látogasd meg a honlapot!

SPORTKAPU | 2009-03-12
Hírek a Női Fitnessből!
Márciustól bevezették a DIÁK/KEDVEZMÉNYES KORLÁTLAN HAVI bérletet, melynek ára csak 10.000 Ft! A bérlettel hétvégenként és hétköznapokon délután 16.00 óráig mehetsz a terembe. Ezzel, ha sokat jársz hozzájuk, és nem csúcsidőben, az áremelkedések ellenére is olcsóbban mozoghatsz, mint előtte. Mostantól lehetőség nyílik NEGYEDÉVES KORLÁTLAN BÉRLET vásárlására is, mellyel szintén kímélheted a pénztárcádat. Az új állószolihoz pedig márciusban minden bérlethez ajándék zseton jár!

SPORTKAPU | 2009-03-12
Lennél a magad ura?
Ha már gonolkodtál rajta, hogy milyen jó lenne egy saját vállalkozás, szívesen lennél a magad ura, akkor itt az alkalom, csak kapnod kell rajta, ugyanis eladó a Gellért téri Forma Stúdióhoz kapcsolódó 124 nm-es felújítandó helyiség! Alkalmas olyan vállalkozásra, ami kiegészítheti a mostani tevékenységüket. A kialakításra kerülő Újbuda kultúrális centrumában elhelyezkedő helyiség remek befektetési lehetőség!

SPORTKAPU | 2009-03-11
"a Test is tőke!"
"MINDEN-KOR, mindig, MINDEN-HOL" címmel az egészségesebb életmódért az Országos Egészségfejlesztési Intézet Életmód Osztálya három helyszínen, három időpontban gyalogló programot szervez 2009 tavaszán. Ezt a hármas programot többek között az Önkormányzati Minisztérium "Sportoló Nemzet" pályázata segíti. Az egészséges életmód egyik szükséges, de nem elégséges eszköze a rendszeres testedzés. A legegyszerűbb testedzés a gyaloglás, ami hol sport, hol közlekedési módszer.

SPORTKAPU | 2009-03-11
Fit-ball bemutató óra!
Március 11-én, 19.00 órakor a Ventura Wellnessben ingyenes Fit-ball bemutató óra lesz, melyre minden érdeklődőt várnak szeretettel, vidd magaddal a barátnődet is. Hogy biztosan legyen helyetek, jelentkezzetek a recepción. Egyébként a Venturában mindent megtaláltok ami egy jó edzéshez, illetve az azt követő ellazuláshoz szükséges lehet. SportsArt kardio és Vasil Gym gépekkel felszerelt fitnesz terem az edzéshez; szauna, masszázs, medence az ellazuláshoz!

SPORTKAPU | 2009-03-10
Kangoo és masszázs!
A Park Aerobik Centerben egész márciusban szombatonként 10.00-től Kangoo órán vehetsz részt, melyre nem szükséges külön bérletet váltanod, tornabérlettel látogatható, csak a cipőbérletet kell kifizetned, mely erre az órára csak 200 Ft! További újdonság, hogy megnyílt a masszázs! Alacsony árakon kellemes kikapcsolódás; a teljes testmasszázs ára csak 3000 Ft, a cellulit masszázs sem drága 3500 Ft-ért! Ha bérletet váltasz, még kedvezőbb áron juthatsz hozzá egy kis tavaszi kényeztetéshez.

SPORTKAPU | 2009-03-10
Akciók a Hartelben!
A Hartel Fitnessben egész márciusban Nőnapi akciót tartanak, ennek lényege, hogy kombinált havi bérletedet mindössze 6950.- Ft-ért válthatod meg. Az ajánlat március 1-től 31-ig érvényes. Állandó akció továbbá, hogy féláron veheted meg havi, 10 és 16 alkalmas fitness valamint havi, 10 és 20 órás aerobik bérleted, ha új, még nem regisztrált vendéget viszel magaddal, aki teljes áron vásárol fitness vagy aerobik bérletet!

SPORTKAPU | 2009-03-09
Március a NŐK hónapja!
Március a NŐK hónapja a Danubius Health Spa Resort Margitsziget Premier Fitness és wellness részlegén! Ha egy időben ketten csúcsidős havi bérletet váltotok, 50 % kedvezményt kaptok a bérletek árából! Az akció március 31-ig érvényes. Kattints tovább és olvasd el a részleteket, majd a klub honlapját is látogasd meg!

SPORTKAPU | 2009-03-06
Kriston intimtorna
Nőnapi akció, kifejezetten nőknek a Roxan Fitnessben! Kriston intimtorna tanfolyam indul március 13-tól, ára 15.000 Ft! A tanfolyam 10 órás, a végén a résztvevők egyénre szabott edzéstervet kapnak az otthoni gyakorláshoz. Csak egy kényelmes, laza melegítőre, egy pár zoknira, és szellemi, lelki nyitottságra van szükség! A létszám korlátozott, legyél gyoors. Várnak mindenkit, aki a legnőiesebb izomcsoportját szeretné formába hozni!

SPORTKAPU | 2009-03-05
Kedvezményes bérletvásár!
Nőnap alkalmából a Római Női Fitness kedvezményes bérletvásárt tart március 8-án (vasárnap) 8.00-16.00 óráig! Tagságival rendelkező vendégeik 20%, tagsági nélküliek 10% kedvezményt kapnak a bérletek árából. Diákok és nyugdíjasok 20% kedvezményben részesülnek. Infraszauna bérletet is válthatsz kedvezményesen, ennek akciós ára 7 000.- Ft.

SPORTKAPU | 2009-03-05
Vár a New Shape, ahol...
minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvezőbb óratípust; többféle aerobic óra, Hatha és power jóga, Francia Box, Tini aerobic, gerinc gimnasztika várja az érdeklődőket! Szauna, szolárium és masszázs gondoskodik a teljes ellazulásról, az árak pedig alaphelyzetben is kimondottan barátságosak, hát még, ha igénybe veszed valamelyik akciót! Részletekért látogasd meg a klub honlapját!

SPORTKAPU | 2009-03-04
NŐNAPI BÉRLETVÁSÁRLÁSI AKCIÓ!
Ha március 5-én vagy 7-én tornabérletet vásárolsz a Gellért téri Forma Stúúdióban és még nem jártál náluk, valamint hivatkozol erre a hírre, 20 % tornabérlet kedvezményt kapsz. Az akció a teljes árú tornabérletekre vonatkozik, nem érinti a diák, nyugdíjas, valamint a korlátlan bérleteket. Érdemes ellátogatni hozzájuk, képzett oktatók, kellemes légkör fog várni!

SPORTKAPU | 2009-03-04
Akciós bérlet!
A Hartel Fitnessben egész márciusban Nőnapi akciót tartanak, ennek lényege, hogy kombinált havi bérletedet mindössze 6950.- Ft-ért válthatod meg. Az ajánlat március 1-től 31-ig érvényes. Állandó akció továbbá, hogy féláron veheted meg havi, 10 és 16 alkalmas fitness valamint havi, 10 és 20 órás aerobik bérleted, ha új, még nem regisztrált vendéget viszel magaddal, aki teljes áron vásárol fitness vagy aerobik bérletet!

SPORTKAPU | 2009-03-03
< vissza  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. |  tovább >
Keresés
Keresett kifejezés:
Térképes kereső
Terület:
Tevékenység:

Sportklub kereső
Sportág:
Megye:

Szerkesztőség: (1) 788-1337 | Fax: (1) 788-3271
info@pentacom.hu
Copyright © 2001-2015 Sportkapu.hu. Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi irányelvek