Név:
Cím:
E-mail:
Hiba!
Regisztráció
Kérjük, az alábbi adatok megadásával regisztráld magad portálunkon, hogy elérhesd a portál minden funkcióját (pl. apróhirdetéseket adhass fel vagy elmondd véleményedet a fórumokon)!
Kérünk, hogy regisztrációd során olyan nevet adj meg, amelyet használni tudunk, amennyiben Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri játékunkat.
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Jelszó ismét*:
Teljes név*:
Email*:
Irányítószám:
Cím:
Telefonszám:
Belépés
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Elfelejtett jelszó
Email*:
JELENLEG 336 TELEPÜLÉSEN 4091 SPORTKLUB ADATAIT TALÁLOD MEG NÁLUNK!
Ma Dezső napja van!
Min. 11 ºC
Max. 14 ºC
Gyorskereső
Kulcsszó
Keress sportklubot!
Sportág
Település
0 TÉTEL
Hírek archívum

Jöttök, ugye?
Bízunk benne, hogy visszatérő vendégeink legtöbbje már a tavalyi Szigeti Sportvarázs után védetté tette a naptárában az idei június 5 és 7 közötti hétvégét. Elvégre hagyományok is vannak a világon. Még pedig pont azért, hogy ragaszkodjunk hozzájuk. A Szigeti Sportvarázs is megérte azt a kort, hogy már hagyományosnak nevezhető. Elvégre ötödik éve buzdul neki a szervező, a szponzor, a média, a sportvezető, a szertáros és mindenki, hogy egy kellemes, felejthetetlen élményekkel teli hétvégét varázsoljon a Margitsziget ősi fái köré.

SPORTKAPU | 2009-06-02
Fogadd szívesen!
Fogadd szívesen a Gellért téri Forma Női Torna Stúdió legújabb akcióját! Azok a kedves vendégek, akik május 11 és augusztus 12 között legalább két bérletet vásárolnak és az előző bérlet lejárata és az új megváltása között nem telik el egy hét, 10 % tornabérletkedvezményt kapnak. AZ AKCIÓ KITERJED A TELJES ÁRU ÉS A KEDVEZMÉNYES, DIÁK, NYUGDÍJAS BÉRLETEKRE, de nem érinti a nyereménybérleteket és ajándék torna kuponokat. Érdemes felkeresni a barátságos stúdiót, ahol képzett oktatók, udvarias kiszolgálás, tisztaság, jó szellőzés és a jó hangulat fogad! Figyelem: augusztus 13. és 30. között szabadság miatt ZÁRVA tartanak!

SPORTKAPU | 2009-05-29
Miért pont a Gilda Max?
Mert éjjel-nappal nyitva tartanak, így akkor mész, amikor csak akarsz. Mert nagy és tágas termeik vannak, így biztos lehetsz benne hogy lesz helyed. Mert a bérletedet nagyon kedvező áron veheted meg. A legnépszerűbb oktatókkal és óratípusokkal ismerkedhetsz meg! Ráadásul minden bérlettulajdonos vendégük hozhat magával havonta egy plusz vendéget 16 óráig!

SPORTKAPU | 2009-05-28
OFF ROAD FESZTIVÁL
2009. május 29-től 31-ig Somogybabodon megrendezik a 23. Nemzetközi terepjáró Fesztivált, melyre akár versenyzőként, akár nézőként várják az érdeklődőket! A fesztivál Európa legnagyobb terepjárós eseménye, ahol három napon át majd százezer lóerő feszül az extrém gumikon keresztül a siratófalaknak. A fesztivál részen péntek estétől folyamatosan zajlanak a zenei és egyéb szórakoztató programok. Lesz kirakódó vásár és vidám park és az elmaradhatatlan hatalmas méretű sörsátor.Minden éjszaka BULI!

SPORTKAPU | 2009-05-28
Power jóga este is!
Méghozzá a New Shapeben, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvezőbb óratípust; többféle aerobic óra, Hatha és power jóga, Francia Box, Tini aerobic, gerinc gimnasztika várja az érdeklődőket! Szauna, szolárium és masszázs gondoskodik a teljes ellazulásról, az árak pedig alaphelyzetben is kimondottan barátságosak, hát még, ha igénybe veszed valamelyik akciót! Részletekért látogasd meg a klub honlapját!

SPORTKAPU | 2009-05-27
Könyvajánló!
Talán szokatlan lehet, hogy itt a Sportkapun könyvet ajánlunk Nektek, de jó okunk van rá azon felül is, hogy a doktornő régi kedves ismerősünk, aki a sport területén is otthonosan mozog. Most jelent meg második kötete, a BABA-elsősegély, vagyis az elsősegélynyújtás kézikönyve kisgyerekes családok részére, melynek minden otthonban ahol baba van, ott a helye, ajándéknak is kiváló lehet. A baba elsősegély, illetve a bamamasszázs elsajátítására tanfolyamokon is van lehetőség, részletekért nézd meg a honlapot!

SPORTKAPU | 2009-05-27
Mire jó a személyi edzés?
Ha nem tudod magad motiválni, kevés a kitartásod. Ha egyedül nincs elég erőd az edzéshez. Ha elképzelésed sincs, hogy kezdj neki egy edzésnek. Ha szeretnél rövid időn belül a feleslegtől megszabadulni, de egyedül nem sikerül. Ha szeretnél minőségi izomtömeget, de nem megy. A személyi edzés ma már megfizethető humán szolgáltatás, amely nem csak a 'sztároknak' jár. Az Ideál Fitnessben alkalmanként 3000 Ft-ért teljes körű személyi edzést kapsz!

SPORTKAPU | 2009-05-26
Nyerj tőlünk bérletet!
Ha tudod a választ a Tavasz Fitness és a Sportkapu.hu közös játékának kérdésére ('Melyik a Tavasz Fitness legújabb óratípusa?'), akkor válassz a lehetséges feleletek között és legyél te az egyik szerencsés, aki megnyeri a három 8 alkalmas fitness bérlet egyikét, akár ajándékba is, hiszen a bérletek átruházhatók! A játékot híreink alatt találod -ha még nem regisztáltál fél perc alatt megteheted-, a választ pedig keresd a klub honlapján!

SPORTKAPU | 2009-05-26
Akciók a Női Fitnessből!
Az Örs vezér téri Női Fitnessben bevezették a DIÁK/KEDVEZMÉNYES KORLÁTLAN HAVI bérletet, melynek ára csak 10.000 Ft és hétköznapokon 16.00 óráig, illetve hétvégén használhatod. Mostantól lehetőség nyílik NEGYEDÉVES KORLÁTLAN BÉRLET vásárlására is, mellyel szintén olcsóbban jöhetsz, mint az áremelés előtt. Ára: 30.000 Ft/3 hónap. Használd ki az akciókat és tornázz olcsóbban, mint tavaly! Látogasd meg a klub honlapját, ahol mindent megtudhatsz Róluk!

SPORTKAPU | 2009-05-25
Fitness 2000! Ismered?
Mert ha nem, akkor ideje elmenned, és kipróbálnod ezt a remek klubot, ahol nagyon kellemes környezetben igazi profikkal és bajnokokkal edzhetsz együtt, méghozzá napi 200 Ft-ért... Hogy ez hogy jön ki? Csak el kell osztanod a bérlet árát a napokkal! Náluk a parkolásért sem kell fizetned! Nézd meg a honlapjukat, ott megtalálhatod róluk a legfontosabb információkat!

SPORTKAPU | 2009-05-25
A Roxan Fitness akciói:
Új órák indultak hétköznap este 20.00 órától és pénteken 14.00 órától! Közkívánatra újból kapható a 4 alkalmas bérlet! Nyári akciójuk segítségével pedig nyugodtan tervezheted a nyári programjaidat; 3 havi bérletet válthatsz 2 havi bérlet áráért! Náluk egyébként sem vesznek el az alkalmaid, a megvásárolt bérletekről a lejárati időig fel nem használt alkalmak a következő bérletedhez hozzáírhatók! Mindez családias, színvonalas környezetben, szakképzett oktatókkal, barátságos árakon: tornafoglalkozásaikat már 490 Ft-tól, konditermi szolgáltatásaikat már 340 Ft-tól igénybe veheted!

SPORTKAPU | 2009-05-22
Még nem késő!
Ha kezd meleged lenni és szívesen nyaralnál Görögországban a tengerparton mondjuk a pároddal, ráadásul úgy, hogy a szállásotok ingyen van, akkor válts béreltet az Amazon Fitnessbe és legyél te az a szerencsés, aki megnyeri! Az akció május 22-én ér véget, tehát még nem késtél el! Nyerd meg a nyaralást és hozzá szerezd meg azt az alakot, amit bátran megmutathatsz fürdőruhában is; mindezt az Amazon Fitness segítségével!

SPORTKAPU | 2009-05-21
Pattanj labdára!
Eredetileg Swiss Ball-nak hívták, mivel először Svájcban használták egyensúly- és mozgásfejlesztésre. Ma már megtalálhatók otthonainkban, fitness termekben és rehabilitációs központokban is. Mi is az a Fit Ball? Mi az előnye? Kinek ajánljuk? Alábbi összeállításunkból megtudhatod a választ kérdéseidre.

SPORTKAPU | 2009-05-19
Kedvezmények a GFS-nél!
A megújult Gellért Fitnessben havi bérleted mellé szauna bérletet válthatsz a felnőtt bérlet 50%-áért! A SZOMBATI AEROBIC AKCIÓ keretében pedig magaddal viheted egy barátod / barátnőd a 11 órakor kezdődő ALAKFORMÁLÓ órára és 1 napijeggyel / bérletegységgel ketten tornázhattok! TÖRZSTAGNAK lenni is érdemes, mert ezáltal minden termék és szolgáltatás árából 10% kedvezményt kapsz!

SPORTKAPU | 2009-05-19
Jártál már Prímatorna órán?
Ott a helyed, ha olyan mozgásra vágysz, ami korhatár nélkül végezhető, formába hoz és egyben tart, nem monoton és unalmas, ráadásul valóban az egészségedet szolgálja! A torna rendszeresen cserélődő, koreografált gyakorlatokból áll és nem csak testi, de szellemi jelenlétet is elvár a résztvevőktől, így tényleg nem lehet ráunni! Hogy hol keresd? Ahol csak Prímatorna Klubot találsz! Budapesten a VII., XI., XII., XIII. kerületben és vidéken is több városban megtalálod őket! Nézd meg a Prímatorna Hálózat közös honlapját és válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső stúdiót!

SPORTKAPU | 2009-05-18
Ha helyet keresel:
Vállalati rendezvények, csapatépítő céges bulik, családi ünnepek, születésnapok, baráti összejövetelek, leánybúcsúk, legénybúcsúk számára tökéletes helyszín a Retro Bowling! 4 klasszikus fapálya, Darts, csocsó, kivetítő a teremben, ami most ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEKRE is kibérelhető 19.00-01.00 óráig 48.000 Ft-ért, 2009. augusztus 31-ig! Az ár közültekre is érvényes!

SPORTKAPU | 2009-05-18
LÁNC, LÁNC BÉRLETLÁNC!
Fogadd szívesen a Gellért téri Forma Női Torna Stúdió legújabb akcióját! Azok a kedves vendégek, akik május 11 és augusztus 12 között legalább két bérletet vásárolnak és az előző bérlet lejárata és az új megváltása között nem telik el egy hét, 10 % tornabérletkedvezményt kapnak. AZ AKCIÓ KITERJED A TELJES ÁRU ÉS A KEDVEZMÉNYES, DIÁK, NYUGDÍJAS BÉRLETEKRE, de nem érinti a nyereménybérleteket és ajándék torna kuponokat. Érdemes felkeresni a barátságos stúdiót, ahol képzett oktatók, udvarias kiszolgálás, tisztaság, jó szellőzés és a jó hangulat fogad! Figyelem: augusztus 13. és 30. között szabadság miatt ZÁRVA tartanak!

SPORTKAPU | 2009-05-15
Teniszezők figyelem!
Közvetlenül a Duna partján, szépen parkosított kerttel, csandes környezetben, megfizethető árakkal várja kedves vendégeit a Hotel Noé Tenisz Centrum, ahol a tenisz mellett most már vízisíelni is lehet. Nyári és téli szezonban egyaránt három salakos teniszpályával várják a teniszezőket, kedvezményes áron szezonális és 10 alkalmas bérletek válthatók. A nyári szünidőben a gyerekek részére heti rendszerességgel tenisztábort szerveznek.

SPORTKAPU | 2009-05-14
Játssz velünk!
Ha tudod a választ a Gellért Fitness és a Sportkapu.hu közös játékának kérdésére ('Melyik napon tornázhattok ketten 1 napijeggyel / bérletegységgel a Gellért Fitnessben?'), akkor válassz és legyél te az a szerencsés, aki megnyeri a 20 alkalmas páros bérlettet, akár ajándékba is, hiszen a bérletek átruházhatók! A játékot híreink alatt találod -ha még nem regisztáltál fél perc alatt megteheted-, a választ pedig keresd a klub honlapján!

SPORTKAPU | 2009-05-14
Legyél törzsvendég!
Szeretnél a Nova-Sun Fitness Club törzsvendége lenni? Ha igen, 2009. április 1-től gyűjtsd a lejárt bérleteidet (torna, fitness, kombinált, szolárium). Amint összegyűjtötted őket 60.000 Ft értékben, máris a törzsvendégükké válsz. Hogy milyen előnnyel jár ez a számodra? Attól a naptól kezdve, hogy bemutatod a lejárt bérleteidet, egy éven keresztül minden bérlet árából (torna, fitness, kombinált, szolárium) 10% kedvezményt biztosítanak. Tehát gyűjtésre és mozgásra fel, spóroljunk és sportoljunk együtt!

SPORTKAPU | 2009-05-13
< vissza  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | .. |  tovább >
Keresés
Keresett kifejezés:
Térképes kereső
Terület:
Tevékenység:

Sportklub kereső
Sportág:
Megye:

Szerkesztőség: (1) 788-1337 | Fax: (1) 788-3271
info@pentacom.hu
Copyright © 2001-2015 Sportkapu.hu. Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi irányelvek