Név:
Cím:
E-mail:
Hiba!
Regisztráció
Kérjük, az alábbi adatok megadásával regisztráld magad portálunkon, hogy elérhesd a portál minden funkcióját (pl. apróhirdetéseket adhass fel vagy elmondd véleményedet a fórumokon)!
Kérünk, hogy regisztrációd során olyan nevet adj meg, amelyet használni tudunk, amennyiben Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri játékunkat.
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Jelszó ismét*:
Teljes név*:
Email*:
Irányítószám:
Cím:
Telefonszám:
Belépés
Felhasználónév*:
Jelszó*:
Elfelejtett jelszó
Email*:
JELENLEG 336 TELEPÜLÉSEN 4337 SPORTKLUB ADATAIT TALÁLOD MEG NÁLUNK!
Ma Jenő napja van!
Min. 14 ºC
Max. 20 ºC
Gyorskereső
Kulcsszó
Keress sportklubot!
Sportág
Település
0 TÉTEL
Adatvédelmi irányelvek
A Sportkapu.hu oldalon a bérlet/szolgáltatás vásárlást regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok helyessége bármikor ellenőrizhető és módosítható jóváhagyás előtt.

A Sportkapu.hu a megadott adatok tárolására, archiválására és kezelésére az ID-Pentacom Kft-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki és szerverein biztonságosan tárolja.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Sportkapu.hu a következő adatokat rögzíti a Megrendelőről: a Megrendelő azonosításához szükséges adatok, mint a Megrendelő felhasználói neve, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a sportkapu.hu a következő adatokat bocsátja a szállító cég (Magyar Posta Zrt.) megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A regisztráció törlését a Megrendelő az info@sportkapu.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán (+36 1 788 1337) kérheti.

Vásárlási feltételek dokumentum letöltése
Szerkesztőség: (1) 788-1337 | Fax: (1) 788-3271
info@pentacom.hu
Copyright © 2001-2018 Sportkapu.hu. Minden jog fenntartva!
Adatvédelmi irányelvek